Δροσερές αλμυρές πάστες!


Υλικά

    500 ml κρέμα γάλακτος
    200 γρ τυρί κρέμα
    1 πακέτο κράκερς
    Πολύχρωμες πιπεριές
    1 κουταλιά κέτσαπ
    75 + 75 γρ κεφαλοτύρι
    Παριζάκι

Οδηγίες

    Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
    Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
    Στο 1/4 της κρέμας βάζουμε το κέτσαπ, τις κίτρινες πιπεριές, τα 75 γρ τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
    Στο άλλο 1/4 βάζουμε τα 75 γρ τριμμένο κεφαλοτύρι, την πράσινη και κόκκινη πιπεριά.
    Χρησιμοποιούμε ένα κράκερ για βάση.
    Πάνω του απλώνουμε λίγη από την κρέμα με τις πράσινες πιπεριές.
    Καλύπτουμε με ένα κρακεράκι.
    Απλώνουμε λίγη λευκή (σκέτη) κρέμα στις πλευρές μίας αρκετά χοντρής φέτας από πάριζα.
    Την βάζουμε στην πάστα και καλύπτουμε με κράκερ.
    Απλώνουμε λίγη από την ροζ κρέμα με το κέτσαπ και τοποθετούμε ένα κρακεράκι.
    Καλύπτουμε περιμετρικά με λευκή κρέμα και στολίζουμε με ροζέτες.
    Αν θέλουμε κάνουμε σχέδια με κέτσαπ.
    Αφήνουμε λίγο στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.


πηγή foodaholics.gr

0 comments