Μαγειρεύουμε κοχύλια μέσα σε μια κρεμώδες χυλωμένη σάλτσα που απογειώνει την γεύση τους!
Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια
¼ φλιτζάνι βούτυρο
¼ φλιτζάνι αλεύρι
¼ φλιτζάνι αλεύρι
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
2 φλιτζάνια γάλα
2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί τσένταρ
200 γρ κομμένο σε φέτες φρέσκα κρεμμυδάκια (προαιρετικό)
Οδηγίες
Βήμα 1: . Μαγειρέψτε τα κοχύλια , σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
Βήμα 2: Εν τω μεταξύ, σε ένα μέτριο τηγάνι, λιώστε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Σιγά-σιγά προσθέστε το γάλα και μαγειρεύουμε ενώ ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει κάπως παχύ. Προσθέστε το τυρί μέχρι να λιώσει. Αφαιρέστε από τη θερμότητα.
Βήμα 3: Στραγγίστε τα κοχύλια και προσθέστε τα στη σάλτσα τυριού.Ανακατέψτε στο παλτό. Διακοσμείστε με κρεμμυδάκια .
πηγή blogchef.net
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments