Υλικά
1 πακέτο τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία
δωματίου
115 γρ φέτα τυρί
115 γρ φέτα τυρί
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
½ φλιτζάνι
ψιλοκομμένο κόκκινη πιπέρια(περίπου
1 μέτρια)
½ φλιτζάνι
ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο
¼
φλιτζανιού ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
55 γρ ψιλοκομμένο πικάντικο σαλάμι
Περίπου 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Αλάτι λίγο
Οδηγίες
Κόβουμε από τα δύο άκρα της μπαγκέτας. Χρησιμοποιώντας ένα μακρύ λεπτό μαχαίρι βγάζουμε την ψίχα της μπαγκέτας αφηνοντάς την κούφια .
Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ κτυπήστε το τυρί κρέμας μέχρι να γίνει απαλή κρέμα και χωρίς σβόλους. Χτυπάμε το τυρί και το σκόρδο. Ανακατεύετε και τα υπόλοιπα συστατικά.
Αρχικά από το ένα άκρο και μετά από το άλλο άκρο συμπληρώστε την μπαγκέτα με το μείγμα του τυριού.
Κόβουμε από τα δύο άκρα της μπαγκέτας. Χρησιμοποιώντας ένα μακρύ λεπτό μαχαίρι βγάζουμε την ψίχα της μπαγκέτας αφηνοντάς την κούφια .
Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ κτυπήστε το τυρί κρέμας μέχρι να γίνει απαλή κρέμα και χωρίς σβόλους. Χτυπάμε το τυρί και το σκόρδο. Ανακατεύετε και τα υπόλοιπα συστατικά.
Αρχικά από το ένα άκρο και μετά από το άλλο άκρο συμπληρώστε την μπαγκέτα με το μείγμα του τυριού.
Τυλίξτε το γεμιστή μπαγκέτα πολύ καλά σε μεμβράνη ή λαδόκολλα και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον
δύο ώρες και μέχρι δύο ημέρες.
Λίγο πριν το σερβίρισμα, κόψτε την μπαγκέτα
σε φέτες και σερβίρουμε.
Tips : Χρησιμοποιείστε ένα λεπτό σφηνάκι τεκίλα για να
πιέσετε τη γέμιση μέσα στην
μπαγκέτα.
Για να
έχουμε πιο προσεγμένα κομμάτια κάθε φορά που κόβουμε
βουτάμε το μαχαίρι σε ζεστό νερό και σκουπίζουμε .
γεμιστη μπαγκετα
ιδεες για μπουφε
ιδεες για πάρτυ
τουρτα ψωμιου
ψωμάκια όνειρο
Focaccia Ψωμί μεσκόρδο και ελιές
0 comments