Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΛΜΥΡΑ ΤΑΡΤΑΚΙΑ!



ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΛΜΥΡΑ ΤΑΡΤΑΚΙΑ

Υλικά
3 κουταλιές της σούπας. βούτυρο
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο στη μέση και σε λεπτές φέτες
Τριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουτ. ζάχαρη
1 φύλλο σφολιάτας αποψυγμένο ή φρέσκο
4-5 λουκάνικα
2 κ.σ κίτρινη μουστάρδα
Ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό

Οδηγίες
Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Προσθέστε το κρεμμύδι, τ και το μαύρο πιπέρι. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει. Ανακατέψτε τη ζάχαρη και μαγειρέψτε μέχρι το κρεμμύδι να πάρει ένα χρυσό καφέ χρώμα Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά. Αποθεματικό 1/2 φλιτζάνι μείγμα κρεμμυδιών και να αποθηκεύσετε το υπόλοιπο για άλλη χρήση.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200° C.
Ξεδιπλώστε το φύλλο σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια. Ανοίγουμε το φύλλο σε ένα ορθογώνιο κομμάτι. Κόψτε σε 24 κομμάτια Πιέστε τα τετράγωνα κομμάτια σε 24 μίνι muffin φορμάικα. Κόψτε τα λουκάνικα σε φετάκια και τοποθετείστε τα πάνω στα σφολιατάκια. Ψήστε για 15 λεπτά ή μέχρι τα οι σφολιάτες να ροδίσουν. Τοποθετείστε στο  καθένα με 1/4 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα και 1 κουταλάκι του γλυκού από το  μείγμα κρεμμυδιών. Πασπαλίζετε με το μαϊντανό, αν θέλετε.

πηγή και φώτο από εδώ 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!