Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ –ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ !!!!


ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ –ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ 

Υλικά
Αγγουράκια τουρσί
Τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
Φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλας

Οδηγίες


Ξεκινήστε να κόβετε τα αγγουράκια τουρσί κατά μήκος σε τέταρτα ή έκτα, ανάλογα με 
το πόσο μεγάλα είναι τα τουρσιά.
Αλείψτε κάθε φέτα ζαμπόν ή γαλοπούλας με 1 κ.γ κρέμα τυριού.


Βάλτε ένα αγγουράκι τουρσί σε κάθε φέτα ζαμπόν.
Τυλίγουμε το ζαμπόν φέτα γύρω από το αγγουράκι τουρσί.



Στη συνέχεια βάζουμε οδοντογλυφίδες ευθυγραμμίζοντας τους στο σημείο που θέλετε να κοπεί το ζαμπόν. (Με μεγαλύτερες φέτες ζαμπόν μπορείτε να πάρετε μέχρι 5 από αυτά από ένα κομμάτι ζαμπόν, αλλά με το μικρότερο ζαμπόν έκοψα μόνο 3.)



Κόψτε τα ρολά έτσι ώστε κάθε κομμάτι έχει μια οδοντογλυφίδα σε αυτό, και σερβίρετε.



 Μπορείτε επίσης να τα κάνετε και  χωρίς τυρί κρέμα, αν έχετε επισκέπτες που δεν μπορούν να φάνε γαλακτοκομικά προϊόντα ή θέλετε να μειώσετε τις θερμίδες ακόμα περισσότερο.

πηγή και φώτο συνταγής από εδώ kalynskitchen.com



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!