Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Πως να κάνουμε ατομικά πιτσάκια με σφολιάτα!


ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ 
Κομμάτια 24


Υλικά

24 σφολιατάκια
4 κουταλιές ελαιόλαδο
¼ φλιτζάνι πιπεριές ψιλοκομμένες
2 φλιτζάνια μανιτάρια
¼ ελιές ψιλοκομμένες
½ φλιτζάνι σαλαμάκι η γαλόπουλα
2 φλιτζάνια τριμμένα τυριά
½ φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας με βασιλικό από βάζο
 ή  κέτσαπ  ή   δική σας σάλτσα
6  ντοματούλες κομμένες σε ροδέλες
2 αυγά χτυπημένα με 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Λίγη ρίγανη (προαιρετικά)


Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε όλα τα υλικά να γίνουν κομματάκια.  Ζεσταίνετε το λάδι και τσιγαρίστετα μανιτάρια με τις πιπεριές . Κατεβάστε , ρίξτε  και ανακατέψτε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις ντοματούλες. Βουτυρώστε τις υποδοχές από 2 φόρμες για κεκάκια.  Στρώστε ένα φύλλο σφολιάτας σε κάθε υποδοχή  και βάλτε μια κουταλιά  από την γέμιση.


1 σχόλιο :

  1. ΠΙΤΣΑΚΙ Ε? ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΣΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑ... ΒΑΡΒΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!