Biscoff ice cream ! | Aspas_recipes

Biscoff ice cream !

Biscoff-ice-cream

Αφράτο πεντανόστιμο λαχταριστό παγωτό με γεύση καραμέλα και μπισκότου .Η ιδιαίτερη νοστιμιά του οφείλεται  στο άλειμμα  lotus biscoff .

Δοκιμάστε το και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Δείτε περισσότερες συνταγές με lotus biscoff 

Biscoff-ice-cream 1

Για το πεντανόστιμο #παγωτό με #biscoff #sread θα χρειαστούμε: 

Υλικά

500 ml φυτική κρέμα γάλακτος παγωμένη από το ψυγείο 

200 γραμμάρια ζαχαρούχο

200 γραμμάρια lotus biscoff  spread

-----------------------------
Μπισκότα lotus biscoff για διακόσμηση 

50 ml lotus biscoff spread για επικάλυψη 

Biscoff-ice-cream-2

Οδηγίες 

Στο μπολ του μίξερ και σε δυνατή ταχύτητα χτυπάμε την παγωμένη φυτική κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει την μορφή γιαουρτιού.

Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το άλειμμa και ανακατεύουμε τόσο όσο να ομογενοπιηθούν τα υλικά μαζί.

Biscoff-ice-cream-3

Σπάμε μερικά μπισκότα lotus biscoff αν θέλουμε κaι τα ρίχνουμε πάνω στο παγωτό.

Biscoff-ice-cream-4

Τοποθετούμε  το υπόλοιπο μείγμα παγωτού στην φόρμα.

Biscoff-ice-cream-5

Διακοσμούμε με το άλειμμα biscoff spread.

Biscoff-ice-cream-6

Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.

Biscoff-ice-cream-7

Σερβίρουμε το παγωτό μας με μπισκότα lotus biscoff.

Biscoff-ice-cream-8

----------------------------------------
Εναλλακτικά 

Αν θέλουμε το παγωτό μας να έχει την μορφή παγωτό- κορμός καλύπτουμε μια φόρμα του κέικ με διαφανής μεμβράνη ,απλώνουμε το άλειμμα στην βάση της φόρμας και στρώνουμε το μισό μείγμα . 

Σπάμε μερικά μπισκότα lotus biscoff αν θέλουμε κaι τα ρίχνουμε πάνω στο παγωτό.

Τοποθετούμε  το υπόλοιπο μείγμα παγωτού στην φόρμα και καλύπτουμε το παγωτό με διαφανής μεμβράνη και πάλι.

Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.

Αφαιρούμε την μεμβράνη , αναποδογυρίζουμε την φόρμα , τοποθετούμε σε πιατέλα σερβιρίσματος και κόβουμε σε φέτες.

Biscoff-ice-cream-10

Biscoff-ice-cream-11

Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!! 

 Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

0 comments