Κέικ με αχλάδια αφράτο νόστιμο και πολύ γευστικό!
Δείτε Περισσότερες συνταγές για κέικ
Υλικά
4 αυγά1 ποτήρι λάδι
1.5 ποτήρι ζάχαρη
2.5 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μπέικιν
1 κουταλιά σούπας κανέλα
2 αχλάδια για την γέμιση
3 αχλάδια για το στόλισμα
Οδηγίες
Χτυπάμε
με το σύρμα αυγά και ζάχαρη ρίχνουμε και το λάδι . Ανακατεύουμε ρίχνουμε κ
την κανέλα με το αλεύρι και το μπέικιν κοσκινισμένο. Τέλος ρίχνουμε στο
μείγμα τα κομμένα κ καθαρισμένα σε κυβάκια αχλάδια.
Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο κ αλευρωμένο ταψί ή σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα το μείγμα . Κόβουμε τα 3 αχλάδια και στολίζουμε το κέικ μας .Απαραίτητα τα βάζουμε και αυτά γιατί με το φούσκωμα του κέικ θα ενσωματωθούν στην ζύμη .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στην μεσαία σχάρα στους 170 βαθμούς
αέρα για 35-45 (ανάλογα ον φούρνο )λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και τσεκάρουμε με την
οδοντογλυφίδα.
Καλή Επιτυχία !!!!
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες
και Συνταγές σπιτικές για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments