Υλικά:
1 φακελάκι μαγιά ξερή
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
250 γραμμάρια χλιαρό νερό
Για την γέμιση
Φέτα
gouda
λουκάνικα
Μόλις περάσει το μισάωρο τα περνούμε στην χούφτα μας και κάνουμε μπαλάκια τα ανοίγουμε με το χέρι μας και βάζουμε ότι μας αρέσει εγώ έβαλα στα μισά φέτα και στα άλλα μισά γκουντα με λουκάνικα μαζί.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι .
Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!
Οδηγίες
Τα ζυμώνουμε καλά και τα αφήνουμε για κανένα μισάωρο μέχρι να φουσκώσουν.
Μόλις περάσει το μισάωρο τα περνούμε στην χούφτα μας και κάνουμε μπαλάκια τα ανοίγουμε με το χέρι μας και βάζουμε ότι μας αρέσει εγώ έβαλα στα μισά φέτα και στα άλλα μισά γκουντα με λουκάνικα μαζί.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι .
Ευχαριστούμε πολύ την xristina Gewrgiopoulou για την συνταγή φώτο και εκτέλεση !
Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!
0 comments