Παγωτό σπιτικό το κλασικό χωρίς παγωτομηχανή χωρίς να κρυσταλλώνει και soft!!!!
Το μυστικό;;; Στην συνταγή παρακάτω . Δεν χρειάζεται να περιμένετε . Σερβίρεται αμέσως!!!
Δείτε περισσότερες συνταγές για παγωτά
Για την σπιτική τούρτα παγωτό θα χρειαστούμε :
Υλικά
250 κρέμα γάλακτος για σαντιγί ( εδώ arla)
1 μικρό εβαπορέ γάλα 170 γραμμαρίων
1 ζαχαρούχο γάλα 400 γραμμάρια
1 κουτάκι τυρί κρέμα ( το μυστικό) 200 γραμμάρια
Για την διακόσμηση
Σιρόπι σοκολάτας
Οδηγίες
Όλα τα υλικά μας να είναι παγωμένα για 8 ώρες τουλάχιστον .
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί αφράτη ( όχι σφιχτή).
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο το εβαπορέ και τέλος το τυρί κρέμα.
Βάζουμε κουταλιές από το μείγμα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με 3-4 κουταλιές σούπας κακάο .Έτσι το κάνουμε δίχρωμο!
Τοποθετούμε σε φόρμα της επιλογής μας καλύπτοντας με μεμβράνη να εφάπτεται στο μείγμα.
Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 24 ώρες.
0 comments