Σπιτική Τούρτα παγωτό!

spitikh-toyrta-pagvto

Παγωτό σπιτικό το κλασικό χωρίς παγωτομηχανή χωρίς να κρυσταλλώνει και soft!!!!
Το μυστικό;;; Στην συνταγή παρακάτω . Δεν χρειάζεται να περιμένετε . Σερβίρεται αμέσως!!! 

Δείτε περισσότερες συνταγές για παγωτά 

Για την σπιτική τούρτα παγωτό θα χρειαστούμε :

Υλικά

250 κρέμα γάλακτος φυτική ( εδώ arla)

1 μικρό εβαπορέ γάλα 170 γραμμάρια

1 ζαχαρούχο γάλα 400 γραμμάρια 

1 κουτάκι τυρί κρέμα ( το μυστικό) 200 γραμμάρια  

Για την διακόσμηση

Σιρόπι σοκολάτας



Οδηγίες

Όλα τα υλικά μας να είναι  παγωμένα για 8 ώρες τουλάχιστον .

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος να  γίνει σαντιγί αφράτη ( όχι σφιχτή).

Ρίχνουμε το ζαχαρούχο το εβαπορέ και τέλος το τυρί κρέμα.

Βάζουμε κουταλιές από το μείγμα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με 3-4 κουταλιές σούπας κακάο .Έτσι το κάνουμε δίχρωμο!

Τοποθετούμε σε φόρμα της επιλογής μας καλύπτοντας με μεμβράνη να εφάπτεται στο μείγμα.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 24 ώρες.

Καλή σας επιτυχία!!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 




0 comments