Κασεροψωμάκια !!!

kaseropsoma

Λαχταριστά κασεροψωμάκια  αφράτα και τόσο νόστιμα! Δοκιμάστε τα και θα ξετρελαθείτε! 
 
kaseropspoma1


Υλικά για 8-10 ψωμάκια 

500 γραμμάρια  αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

300 γραμμάρια νερό

5 γραμμάρια ζάχαρη

5 γραμμάρια αλάτι

20 γραμμάρια ελαιόλαδο

4 γραμμάρια ξηρή  μαγιά

Για την γέμιση

1 κεσεδάκια τυρί κρέμα philadelphia 200 γραμμαρίων 

500 γραμμάρια mix τυριών 

kaseropspoma3



Οδηγίες

Ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα την μαγιά και την ζάχαρη. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι το ελαιόλαδο και το αλάτι. Ρίχνουμε και το μείγμα της μαγιάς νερού.

Ζυμώνουμε την ζύμη μας στον πάγκο εργασίας μας μέχρι να έχουμε μια ελαστική μαλακή ζύμη. 

kaseropspoma4

Τοποθετούμε την ζύμη σε λαδωμένο μπολ και  καλύπτουμε με μεμβράνη .Αφήνουμε την ζύμη μας για μια ώρα να φουσκώσει. Κόβουμε και χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλάκια 100 γραμμαρίων.

kaseropspoma5

Παίρνουμε ένα ποτήρι νερού ,αλευρώνουμε τον πάτο του ποτηριού, κατόπιν στο κέντρο κάθε μπαλίτσας ζύμης πατάμε με το αλευρωμένο ποτήρι ώστε να κάνει ένα βαθούλωμα στην μέση. 

kaseropspoma6

Βάζουμε σε κάθε πιτσάκι 1 κουταλάκι του γλυκού κρέμα Φιλαδέλφεια και το απλώνουμε.

kaseropspoma7

Καλύπτουμε από πάνω με μπόλικο mix τυριών .

kaseropspoma8

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 220 βαθμούς αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα μέχρι να ψηθούν τα πιτσάκια για περίπου 20 λεπτά και να λιώσουν τα τυριά .

 kaseropspoma9


Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 


0 comments