Είναι νόστιμα λαχταριστά ψωμάκια για κάθε μέρα . Μπορείτε να τα σερβιρέτε σαν ατομικά ψωμάκια σε μπουφέ ή ακόμα και για κολατσιό στο σχολείο!
Υλικά
Ξηρή μαγιά - 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλεύρι - 300 γρ
Νερό - 180 mL
λάδι - 1 κουταλιά της σούπας
Αλάτι - 3/4 κουταλάκι του γλυκού
Πληροφορίες
Οδηγίες
Ζυμώστε τη ζύμη τόσο ώστε να γίνει ελαστική, καλύψτε με αλουμινόχαρτο και αφήστε για μια ώρα να ξεκουραστεί και να φουσκώσει .
Στη συνέχεια, διαιρέστε τη ζύμη σε 6 ίσα μέρη και ανοίγουμε το καθένα σε ένα κύκλο περίπου 0,7 cm σε πάχος.
Τοποθετείστε τα σε αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
240 βαθμούς για 12 λεπτά.
πηγή και φώτο συνταγής από εδώ pojrem.ru
0 comments