Υλικά
Γλάσο – royal
icing
Κρακεράκια
Οδοντωτό μαχαίρι
καραμέλες
ROYAL ICING
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη , κοσκινισμένη
- 1 μεγάλο ασπράδι αυγού
Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν αφρώδη . Προσθέστε τη ζάχαρη και συνεχίστε να χτυπάτε έως ότου γίνει το μείγμα λευκό και γυαλιστερό .
Οδηγίες
Με ένα οδοντωτό μαχαίρι, πριονίστε τις επάνω γωνίες από 2 cracker για να δημιουργήσετε την στέγη
πάρτε 3 κράκερ ,αλείψτε τα μεταξύ τους με γλάσο και στηρίξτε στην πίσω μεριά ένα βάζο ή κάτι άλλο μέχρι να σκληρύνει το γλάσο και να στέκετε το σπιτάκι από μόνο του.
Τοποθετείστε και την στέγη με το γλάσο και διακοσμείστε με καραμέλες
Τοποθετήστε το σπιτάκι πάνω
σε ένα πλαστικό πιάτο ή σε μια χάρτινη βάση για τούρτες και για να κάνετε το χιόνι
καλύψτε με ινδοκάρυδο.
φώτο από εδώ .marthastewart.com
ΙΔΕΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
σπιτακια με γλασο
χριστουγεννιατικο ψωμι-γεμιστο
ψωμι κανελλας δεντράκι
ψωμι santa
0 comments