Τι θα
χρειαστείτε
2 -3 λουκάνικα χοτ ντογκ
Έτοιμη ζύμη κουρού
Φέτες ζαμπόν
φέτες κίτρινο τυρί ή Cheddar
αλεύρι
Οδηγίες
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 180 °. Κόβουμε τα 3 λουκάνικα
σε οκτώ κομμάτια .
Σε ένα ταψάκι με φύλλο λαδόκολλας τοποθετούμε τα κομμένα λουκάνικα όμως να απέχουν πολύ μεταξύ τους.
Ανοίγουμε ένα φύλλο ζύμης . Αλευρώνουμε ένα ποτήρι κόβουμε έναν κύκλο και τοποθετούμε στο κέντρο του κάθε hot dog, όπως φαίνεται.
Με αλευρωμένα χέρια, πιέζουμε τη ζύμη
γύρω -γύρω για να σχηματιστεί ένα καπέλο.
Επαναλμβάνουμε για να κάνουμε και τα υπόλοιπα καπέλα.
Τα ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά.
Στην συνέχεια κόβουμε οκτώ λεπτές λωρίδες ζαμπόν και οκτώ μικρά τετράγωνα κομμάτια τυριού.
Τοποθετούμε πάνω στα καπέλα όπως φαίνεται .
πηγή και φώτο spoonful.com
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
και Συνταγές της Άσπας για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments