Κολοκυθάκια
γλειφιτζούρια
Κολοκύθια σε φέτες, ψημένα με μαγιονέζα,
φρυγανιά και τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Κολοκύθια σε φέτες, ψημένα με μαγιονέζα,
φρυγανιά και τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά
Υλικά
1 κολοκύθι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου(προαιρετικά)
1 πρέζα αλάτι
ξυλάκια
Οδηγίες
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200º C .
1 κολοκύθι
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου(προαιρετικά)
1 πρέζα αλάτι
ξυλάκια
Οδηγίες
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200º C .
Πλύνετε
και κόψτε φέτες τα κολοκυθάκια (περίπου
1 εκ. πάχος)
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε την μαγιονέζα με 1 κουταλάκι του γλυκού παρμεζάνα.
Σε ένα άλλο μπολ, βάλτε την τριμμένη φρυγανιά την υπόλοιπη παρμεζάνα, το σκόρδο και το αλάτι.
Καλύψτε κάθε φέτα κολοκυθάκι πρώτα με μαγιονέζα και μετά με την φρυγανιά μείγμα
Τοποθετείστε σε ένα ταψί ένα φύλλο λαδόκολλας.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε την μαγιονέζα με 1 κουταλάκι του γλυκού παρμεζάνα.
Σε ένα άλλο μπολ, βάλτε την τριμμένη φρυγανιά την υπόλοιπη παρμεζάνα, το σκόρδο και το αλάτι.
Καλύψτε κάθε φέτα κολοκυθάκι πρώτα με μαγιονέζα και μετά με την φρυγανιά μείγμα
Τοποθετείστε σε ένα ταψί ένα φύλλο λαδόκολλας.
Κάρφωσε
τα ξυλάκια στα κολοκυθάκια και Ψήστε για 10 λεπτά.
Γυρίστε κάθε γλειφιτζούρι, κατά τέτοιο τρόπο ώστε, να πάρει χρώμα καφέ και στις δύο πλευρές, και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά
Γυρίστε κάθε γλειφιτζούρι, κατά τέτοιο τρόπο ώστε, να πάρει χρώμα καφέ και στις δύο πλευρές, και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά
Τις φώτο και την ιδέα τα βρήκαμε εδώ .larecetadelafelicidad.com
0 comments