Πεντανόστιμες Κασερόπιτες με φύλλο σφολιάτας γίνονται πολύ εύκολα και ξεκούραστα.
Γρήγορο κολατσιό για νόστιμο πρωινό, απρόσμενους καλεσμένους , για τα παιδιά.
Δείτε περισσότερες Συνταγές με σφολιάτα
Για τις εύκολες κασερόπιτες θα χρειαστούμε :
Υλικά για 6 κομμάτια
1 φύλλο σφολιάτας
Σάλτσα ντομάτας ή κέτσαπ
mix τυριών 300 γραμμάρια
-----------
1 κρόκο αυγού + λίγο γάλα για το άλειμμα
Οδηγίες
Κόβουμε την σφολιάτα σε 6 ίσα μέρη.
Με το μαχαίρι κόβουμε το μισό παραλληλόγραμμο σε λωρίδες (δεν κόβουμε μέχρι κάτω )και διπλώνουμε.
Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας από πάνω και το τυρί και κλείνουνε όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δημιουργώντας το σχήμα του τριγώνου.
Αλείφουμε τις κασερόπιτες με αυγό που έχουμε αραιώσει και ανακατέψει με λίγο γάλα.
Μεταφέρουμε τα τρίγωνα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο στους 200°C αντιστάσεις για 25 λεπτά.
0 comments