Κέικ αλλιώς!! | Aspas_recipes

Κέικ αλλιώς!!

keik-allios

Μια ακόμη μοναδική παρουσίαση με διαφορετικό κόψιμο και σερβίρισμα του κέικ. Επιλέξτε είτε την κλασική συνταγή του κέικ που κάνετε η δοκιμάστε αυτήν και παρουσιάστε το κέικ αλλιώς!

 Υλικά
   3 αυγά
   1 1/2 ποτήρια ζάχαρη
   1 ποτήρι λάδι
   1 ποτήρι νερό (χλιαρό)
   1 μπεικιν ή 2 κ.γ σόδα
   1 συσκευασία ζάχαρης βανίλιας
   2-3 ποτήρια αλεύρι
   2 κ.σ κορν φλαουρ

Για την επικάλυψη
Υλικά

    1 1/2 ποτήρια γάλα
    1/2 ποτήρι ζάχαρης
  3 κ.σ. σκόνη κακάο

Οδηγίες
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά  και  ανακατέψτε.
Τοποθετείστε σε λαδωμένο και αλευρωμένο πυρέξ η σε ταψί με λαδόκολλα και ψήστε  σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να πάρει  χρώμα . 

keik-allios1

Κόψτε το κέικ όπως στις φωτογραφίες.

keik-allios2

 Ετοιμάστε τα υλικά για την επικάλυψη  βάζοντας τα σε ένα κατσαρολάκι και σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθούν λίγο. Αφήστε το κέικ να κρυώσει και βουτήξτε κάθε κομμάτι  στη σάλτσα και έπειτα στην τριμμένη καρύδα.

keik-allios3
Έτοιμο!

 Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!



 πηγή


0 comments