Πανεύκολα μπισκοτάκια αφρός! Μπορείτε να βάλετε μαρμελάδα ή μερέντα και να γίνουν πιτιφουράκια σπέσιαλ.
Δείτε ακόμα Μπισκοτάκια-πεταλάκια / Μπισκότα βουτύρου / Μπισκότα με γλάσο ζάχαρης
Υλικά
Δείτε ακόμα Μπισκοτάκια-πεταλάκια / Μπισκότα βουτύρου / Μπισκότα με γλάσο ζάχαρης
Υλικά
175 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
40 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες
ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού
150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 γραμμάρια κορν φλάουρ
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν (προαιρετικά)
Οδηγίες
Με το μίξερ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέστε την βανίλια και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα.
Οδηγίες
Με το μίξερ χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέστε την βανίλια και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα.
Κοσκινίστε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο.
Τοποθετείστε σε κορνέ με μύτη σε σχήμα αστεριού. Κάνουμε σχήματα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 -20 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. Αφήστε για λίγα λεπτά στο ταψί για να σφίξουν λίγο πριν τα μεταφέρουμε σε σχάρα για να κρυώσουν.
Μυστικά
Αφαιρέστε 25 γραμμάρια αλεύρι (125 γραμμάρια αλεύρι συνολικά ) και βάλτε την ζύμη σε πρέσα μπισκότων.
Προσθέστε 25 γραμμάρια αλεύρι (175 γραμμάρια αλεύρι συνολικά στην συνταγή ) τοποθετείστε την ζύμη 1 ώρα στο ψυγείο και πλάστε μπισκότα με τα χέρια ή ανοίξτε φύλλο χρησιμοποιώντας δύο λαδόκολλες και κόψτε με κουπάτ .
0 comments