Δοκιμάστε τον παγωμένο από το ψυγείο! Δεν υπάρχουν λόγια! Και φυσικά νηστίσιμο το γλυκάκι μας!
Υλικά
4 ποτήρια νερό
1/2 ποτήρι σπορέλαιο
1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
2 βανίλιες
1 και 1/2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι ινδοκάρυδο
(με το ίδιο ποτήρι μετράμε όλα τα υλικά μας )
Οδηγίες
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι με το νερό. Όταν το μείγμα πάρει μια βράση προσθέτουμε το σιμιγδάλι , τις βανίλιες και την ζάχαρη ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν πήξει το μείγμα ρίχνουμε το μισό ινδοκάρυδο.
Αδειάζουμε από πάνω το ζεστό μείγμα.
Αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά και αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!
0 comments