Το παγωτό αυτό είναι μια αγαπημένη, κλασική γεύση με μπισκότα Oreo! Πολύ εύκολο, γίνεται με ευκολία στο σπίτι χωρίς παγωτομηχανή, απλά με ένα μίξερ.
Δείτε περισσότερες Συνταγές για παγωτά
Για το #παγωτό #oreo θα χρειαστούμε :
Υλικά
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος (φυτική)
400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
200 γραμμάρια μπισκότα Oreo σπασμένα καλά στο χέρι
50 γραμμάρια μπισκότα τριμμένα στο multi
Εκτέλεση:
Βάζουμε την κρύα κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 1-2 λεπτά μέχρι να έχει κάνει απαλές κορυφές .
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια ωραία αφράτη κρέμα .
Προσθέτουμε την βανίλια, τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε πολύ καλά με μια σπάτουλα.
Μεταφέρουμε σε σκεύος που χωράει στην κατάψυξη μας, επικαλύπτουμε με τριμμένο μπισκότο και σπασμένα κομμάτια.
Σκεπάζουμε καλά με διαφανής μεμβράνη και αφήνουμε να παγώσει για τουλάχιστον 3-4 ώρες. Για να σερβίρουμε, αφήνουμε για ένα λεπτό ψυγείου εκτός για να βγουν ωραίες μπάλες!
Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
0 comments