Υλικά
500 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο
10-12 μπισκότα oreo θρυμματισμένα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα,μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή σαντιγί. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τo κια το καραμελωμένο ζαχαρούχο
.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μεταλλικό κουτί ή τάπερ.
Προσθέτουμε τα θρυμματισμένα OREO και ανακατεύουμε απαλά.
Αφήνουμε στην κατάψυξη να κρυώσει χωρίς άλλο ανακάτεμα.Σε 5-6 ώρες(όσο περισσότερο τόσο καλύτερα)το παγωτό θα σφίξει .
Για περισσότερη γεύση περιχύνουμε με σιρόπι της επιλογής μας.
0 comments