Για το κουνελάκι στιφάδο θα χρειαστούμε :
Υλικά
1 κουνελάκι μικρό
1-2 κιλά κρεμμύδια
Δάφνη 3-4 φυλλαράκια
Μπαχάρι σε κόκκους
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
1 ντοματοχυμό pummaro
1ποτηρι κρασί κόκκινο η άσπρο
Υλικά
1 κουνελάκι μικρό
1-2 κιλά κρεμμύδια
Δάφνη 3-4 φυλλαράκια
Μπαχάρι σε κόκκους
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
1 ντοματοχυμό pummaro
1ποτηρι κρασί κόκκινο η άσπρο
Οδηγίες
Πλένουμε καλά το κουνελάκι και το μαρινάρουμε από βραδύς αν μπορούμε με λάδι μπαχαρικά και 1/2 ποτήρι κρασάκι .
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βάζουμε με πολύ λίγο λάδι να μαραθούν και να γυαλίσουν. Ρίχνουμε και το κουνελάκι και αφήνουμε να σοταριστούν σε χαμηλή φωτιά μαζί με τα κρεμμύδια περίπου 15 λεπτά.
Ρίχνουμε το κρασάκι και αφήνουμε να εξατμιστεί.. Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά μαζί με τον ντοματοχυμό και καλύπτουμε το υπόλοιπο της κατσαρόλας με νερό!
Αφήνουμε να μαγειρευτεί για 1 ώρα και κάτι σε
θερμοκρασία 7 κ μέγιστο εστίας 9. Έτοιμο το φαγάκι μας .
0 comments