Γεμιστά αυγά που έμειναν από το Πάσχα! | Aspas_recipes

Γεμιστά αυγά που έμειναν από το Πάσχα!

ayga-gemista

Ένα πολύ εύκολο ορεκτικό. Μια ωραία ιδέα για το τραπέζι της παρέας. Το σερβίρουμε σαν μεζέ ή σαν ορεκτικό δίπλα σε μια πλούσια πράσινη σαλάτα και ένα πιάτο αλλαντικά .

Δείτε ακόμα  Σαλάτες - ορεκτικά 

gemista-ayga-poy-emeinan-apo-to-pasxa

Υλικά για 10-12 κομμάτια

5-6 αυγά

2 κουταλιές σούπα μαγιονέζα

2 κουταλιές σούπας γιαούρτι

1 κουταλιά σούπας μουστάρδα

1 μικρό κρεμμυδάκι φρέσκο 

3-4 κλωναράκια μαϊντανό + μερικά για το στόλισμα

3 κρόκοι αυγών για γαρνίρισμα

1/2 κουταλιά σούπας κάπαρη (προαιρετικά)

ayga-gemista-orektiko

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στην μέση. 

Αδειάζουμε τους κρόκους με ένα κουτάλι και τους βάζουμε στο μπλέντερ (multi ) μαζί με την μαγιονέζα, την μουστάρδα, το γιαούρτι ,το κρεμμυδάκι ,την κάπαρη αν βάλουμε και τα κλωναράκια μαϊντανού.

ayga-gemista-vima-vima

Χτυπάμε μέχρι να ενωθούν.

Βάζουμε το μείγμα σε ένα αυτοσχέδιο κορνέ από λαδόκολλα και γεμίζουμε τα άδεια αυγά.

Θρυμματίζουμε τους 3 κρόκους και γαρνίρουμε τα γεμισμένα αυγά.

Διακοσμούμε με ένα ,δύο φυλλαράκια μαϊντανού.

Καλή σας απόλαυση!!!


ayga-gemista

gemista-ayga-kryo-orektiko

Follow me on Pinterest

Follow me on Instagram 

 

0 comments