Εύκολα και πεντανόστιμα πιτιφουράκια ή μπισκοτάκια για όλες τις ώρες! Δοκιμάστε τα με τον καφέ σας!
Υλικά
250 γραμμάρια Μαργαρίνη Βιτάμ soft
200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού Μπέικιν παουντερ
50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
100 γραμμάρια κορν φλάουερ
2 βανίλιες
Μαρμελάδα της επιλογής σας
Οδηγίες
Ανακατεύουμε την soft μαργαρίνη με την ζάχαρη άχνη στο μίξερ προσθέτοντας σταδιακά το αλεύρι με το κορν φλαουρ που τα έχουμε κοσκινίσει μαζι με το μπείκιν . Ρίχνουμε και τις βανίλιες και τα ζυμώνουμε όλα μαζί .
Κάνουμε τα σχέδια της αρεσκείας μας με κορνέ τοποθετώντας τα μπισκότα μας πάνω σε ταψάκι που έχουμε στρώσει λαδόκολλα .
Ψήνουμε στους 170° για 15 περίπου λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και τα γεμίζουμε με μαρμελάδα
Η δόση αυτή βγάζει περίπου 12 πτι-φουρ ανάλογα το μέγεθος ή 24 μπισκοτάκια !
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
0 comments