Υλικά για ταψάκι 20 εκατοστών
2 πακέτα μπισκότα
Oreo
100 γρaμμάρια βούτυρο, λειωμένο
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
200 γραμμάρια τυρί κρέμα μαλακωμένο
100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 φακελάκι με γεύση σοκολάτας άνθος αραβοσίτου στιγμής
Γάλα όσο αναγράφεται στην
συσκευασία
οδηγίες
Σπάμε τα μπισκότα. στο multi . Κρατάμε 1 φλιτζάνι σπασμένα Oreo στην άκρη για διακόσμηση.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο.
Τοποθετούμε το μείγμα μπισκότων στην βάση του ταψιού για να δημιουργήσουμε την βάση .
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί .
Ανακατεύουμε την μισή κρέμα γάλακτος με το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη άχνη σε ένα
μεγάλο μπολ .
Απλώνουμε το μείγμα τυριού πάνω στην βάση μπισκότου.
Ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα μέχρι να στερεοποιηθεί .
Απλώνουμε την κρέμα από πάνω .
Τοποθετούμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος από πάνω .
Διακοσμούμε με το 1 φλιτζάνι ορεο που κρατήσαμε
στην αρχή.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες .
0 comments