Για το #browmie με πραλίνα θα χρειαστούμε :
Υλικά
½ φλιτζάνι βούτυρο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη σκούρα σοκολάτα
3 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
¾ φλιτζάνι αλεύρι
¼ φλιτζάνι φουντούκια
½ φλιτζάνι βούτυρο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη σκούρα σοκολάτα
3 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
¾ φλιτζάνι αλεύρι
¼ φλιτζάνι φουντούκια
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
¼ φλιτζάνι κακάο
Για την κρέμα Nutella
½ φλιτζάνι μερέντα
¼ φλιτζάνι βούτυρο
½ φλιτζάνι τεμαχισμένα φουντούκια
¼ φλιτζάνι κακάο
Για την κρέμα Nutella
½ φλιτζάνι μερέντα
¼ φλιτζάνι βούτυρο
½ φλιτζάνι τεμαχισμένα φουντούκια
Για την κρέμα σοκολάτας
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη σοκολάτα γάλακτος
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη σκούρα σοκολάτα
2 κ.σ κρέμα γάλακτος
2 κ.σ βούτυρο
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Καλύψτε με χαρτί ψησίματος ένα τετράγωνο ταψί.
Σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπαιν-μαρι λιώστε την σοκολάτα και το βούτυρο.
Ανακατέψτε τα αυγά και τη ζάχαρη με το μίξερ Προσθέστε το μείγμα της σοκολάτας.
Στην συνέχεια προσθέστε όλα τα ξηρά συστατικά.
Τοποθετείστε το μείγμα στο ταψάκι και ψήνουμε 20-25 λεπτά.
Το βάζουμε στο ψυγείο.
Για την κρέμα Nutella ανακατεύετε μαζί όλα τα συστατικά.
Για την κρέμα σοκολάτας
Σε μπαιν -μαρί τοποθετείστε όλα τα υλικά μαζί σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσουν και να γίνουν ένα μείγμα.
Με
ένα μικρο κουπ-πατ ή με το εργαλείο που αδειάζουμε τα κολοκυθάκια
βγάζουμε κομμάτια brownie απο το ταψί. Εκεί τοποθετούμε το μείγμα
nutella.
Διακοσμούμε με την κρέμα σοκολάτας και πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς.
Σερβίρουμε αμέσως με παγωτό ή διατηρείστε το στο ψυγείο.
0 comments