Είναι συνταγή για πάρτυ και παιδικά γενέθλια! Είναι εύκολη και γρήγορη! Είνιαι συνταγή πολύ εμφανίσιμη και εντυπωσιακή! Δοκιμάστε την!
Πλεκτά Hot Dogs
Υλικά
1 πακέτο Pillsbury για αφράτη πίτσα ή και ζύμη για κρουασάν μας κάνει
6 χοτ-ντογκ
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, λιωμένο
Χοντρό αλάτι
Κέτσαπ ή μουστάρδα για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Προθερμαίνετε το φούρνο στους185° C. Ανοίγουμε την ζύμη Pillsbury σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια σε ένα μακρύ ορθογώνιο τουλάχιστον 14 εκατοστά μήκος
Χρησιμοποιήστε ένα κοφτερό μαχαίρι για να κόψετε τη ζύμη σε 8 μακριές λωρίδες.
Μεταφέρετε τις λωρίδες σε ένα ταψί που είναι ελαφρώς λαδωμένη.
Υλικά
1 πακέτο Pillsbury για αφράτη πίτσα ή και ζύμη για κρουασάν μας κάνει
6 χοτ-ντογκ
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, λιωμένο
Χοντρό αλάτι
Κέτσαπ ή μουστάρδα για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Προθερμαίνετε το φούρνο στους185° C. Ανοίγουμε την ζύμη Pillsbury σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια σε ένα μακρύ ορθογώνιο τουλάχιστον 14 εκατοστά μήκος
Χρησιμοποιήστε ένα κοφτερό μαχαίρι για να κόψετε τη ζύμη σε 8 μακριές λωρίδες.
Μεταφέρετε τις λωρίδες σε ένα ταψί που είναι ελαφρώς λαδωμένη.
Διπλώστε προς τα πίσω κάθε άλλη λωρίδα (τέσσερις συνολικά). Τοποθετήστε ένα χοτ ντογκ στις επίπεδες λωρίδες, στη συνέχεια,τοποθετήστε τις διπλωμένες τέσσερις λωρίδες πίσω πάνω από το hot dog, ξεκινώντας μια πλέξη.
Στη συνέχεια, διπλώστε πίσω τις άλλες τέσσερις λωρίδες πάνω από το χοτ-ντογκ και τοποθετήστε ένα δεύτερο λουκάνικο κάτω.
Στη συνέχεια, διπλώστε πίσω τις άλλες τέσσερις λωρίδες πάνω από το χοτ-ντογκ και τοποθετήστε ένα δεύτερο λουκάνικο κάτω.
Συνεχίστε να πλέκετε τα έξι λουκάνικα στην ζύμη με αυτόν τον τρόπο.
Όταν έχουμε πλέξει όλα τα hot dogs στο ζυμάρι, κόψτε κάθε επιπλέον ζύμη από τα άκρα και προσπαθήστε η ζύμη να στέκεται ομοιόμορφα πάνω από κάθε λουκάνικο.
Στη συνέχεια αλείψτε με το λιωμένο βούτυρο και πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι για να δώσουμε στο ψωμί μια ιδιάιτερη γεύση.
Όταν έχουμε πλέξει όλα τα hot dogs στο ζυμάρι, κόψτε κάθε επιπλέον ζύμη από τα άκρα και προσπαθήστε η ζύμη να στέκεται ομοιόμορφα πάνω από κάθε λουκάνικο.
Στη συνέχεια αλείψτε με το λιωμένο βούτυρο και πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι για να δώσουμε στο ψωμί μια ιδιάιτερη γεύση.
Ψήστε στους 185 ° C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τέλεια.
Αφήστε να κρυώσει για 5 λεπτά και στη συνέχεια το κόβουμε σε έξι τετράγωνα.
Σερβίρετε με κέτσαπ ή / και μουστάρδα.
πηγή και φώτο από εδώ .tablespoon.com
Καλή Επιτυχία!
Ελάτε και εσείς στις ομάδες μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
και Συνταγές της Άσπας για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments