Υλικά
400 γρ αλεύρι σκληρό για ψωμί
250 γρ μπύρα
50 γρ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
10 γρ νωπής μαγιάς
10 γρ αλάτι
18-24 κεφτεδάκια έτοιμα ψημένα
Οδηγίες
Διαλύστε τη μαγιά σε λίγο νερό και ρίξε το όλο μαζί στο αλεύρι.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε για μερικά λεπτά, μέχρι η ζύμη αρχίζει να διαμορφώνετε .
Μεταφέρετε τη ζύμη σε μια επιφάνεια εργασίας.
Συνεχίσουμε να ζυμώνουμε τη ζύμη μέχρι να μην κολλάει..
Ελαφρά πασπαλίστε με αλεύρι την επιφάνεια εργασίας, τοποθετήστε τη ζύμη
στο αλεύρι και κάντε μια μπάλα. Αφήστε για 10 λεπτά .
Κόβουμε τη ζύμη σε 18-24 τμήματα, και τα ανοίγουμε σε μικρούς κύκλους.
Τοποθετήστε ένα κεφτέ σε κάθε τμήμα ζύμης, και κλείστε γύρω από το κεφτέ σχηματίζοντας μια μπάλα.
Τοποθετείστε τα σε βουτυρωμένο ταψί με το κλείσιμο της ζύμης στην κάτω πλευρά
Αφήστε να ξεκουραστούν για 15-30 λεπτά, ενώ προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 º C.
Ψήστε για 30-40 λεπτά
Σερβίρεται με σάλτσα ντομάτας
πηγή και φώτο συνταγής από εδώ larecetadelafelicidad.com
0 comments