Υλικά
1 φύλλο ζύμης σφολιάτας
1 κρεμμύδι
100 γρ μανιτάρια
100 γρ κίτρινο τυρί
1 πιπέρια Φλωρίνης κόκκινη
2 κ.σ βούτυρο
1 κ,σ μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Αυγό αραιωμένο με νερό για άλειμμα
Εκτέλεση
Βάζετε το βούτυρο στο τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι και
τα μανιτάρια.
Μόλις μαλακώσουν και πάρουν λίγο χρώμα αποσύρετε από την φωτιά καιρίχνετε τα τριμμένα τυριά, την πιπέρια, την μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύετε και αφήνετε να κρυώσει. Ανοίγετε την σφολιάτα καιστρώνετε στην μέση του φύλλου την γέμιση . Τυλίγετε σε ρολό αλείφετε με αυγό και την βάζετε σε ταψάκι φούρνου.
Ψήνετε στους 200’ αντιστάσεις για 30-40 μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της.
Μόλις μαλακώσουν και πάρουν λίγο χρώμα αποσύρετε από την φωτιά καιρίχνετε τα τριμμένα τυριά, την πιπέρια, την μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύετε και αφήνετε να κρυώσει. Ανοίγετε την σφολιάτα καιστρώνετε στην μέση του φύλλου την γέμιση . Τυλίγετε σε ρολό αλείφετε με αυγό και την βάζετε σε ταψάκι φούρνου.
Ψήνετε στους 200’ αντιστάσεις για 30-40 μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ
0 comments