σερβίρουμε τις σαλάτες μας είτε μια καθημερινή μέρα είτε σε γενέθλια!
Δείτε περισσότερες Συνταγές με σφολιάτα
Υλικά
1 πακέτο σφολιάτας 700-750 γρaαμμαρίων
Αυγό αραιωμένο με λίγο νερό
1 δόση κοτοσαλάτας
Συνταγή θα βρείτε εδώ :Κοτοσαλάτα
Αλοιφές της αρέσκεια σας
(τζατζίκι, κηπουρού, ρώσικη)
Cream
cheese ανακατεμένο
με λουκάνικα κοκτέιλ
Εκτέλεση
Ανοίγουμε ένα φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε στρόγγυλά μικρά κομμάτια η τετράγωνα με ένα κουπ-πατ η με ποτήρι του κρασιού.
Ανοίγουμε το δεύτερο κομμάτι σφολιάτας και κάνουμε το ίδιο.
Κόβουμε σε κομμάτια της αρέσκειας μας. Παίρνουμε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα
και βάζουμε ένα κομμάτι σφολιάτας .
Βουτάμε σε νερό το πινέλο και αλείφουμε
τις άκρες του γύρω-γύρω. Καπακώνουμε με ένα
δεύτερο κομμάτι στρογγυλό σφολιάτας.
Αλείφουμε με το αυγό και έτσι κάνουμε για όλα
τα κομμάτια.
Ψήνουμε 180 μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα και να φουσκώσει.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και με ένα μαχαιράκι κάνουμε
μια σχισμή στο κέντρο.
Εκεί τοποθετούμε την αλοιφή μας η το κρημ τσιζ η την
κοτοσαλάτα μας .
Τέλειο για μπουφέ!!!!
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!!
0 comments