Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ- ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ!


ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ

Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
Φέτες γαλοπούλας  
τυρί της αρεσκείας σας
Πέστο
ντοματίνια
Φρέσκα φύλλα βασιλικού ( προαιρετικά)

οδηγίες :
1 . ) Ξεπαγώστε τα φύλλα σφολιάτας , σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ( αυτό διαρκεί περίπου 45 λεπτά) .


 2 . ) Ξετυλίξτε το φύλλο σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας , τότε χρησιμοποιήστε ένα κόφτη πίτσα, κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε 36 μικρά τετράγωνα ( εικονίζεται παρακάτω ) .


 3 . ) Ψήστε τα μικρά τετράγωνα σε ένα φύλλο ψησίματος σε προθερμασμένο φούρνο στους 200*
C για 12-14 λεπτά .


 4 . ) Όταν ψηθούν και κρυώσουν κόψτε κάθε τετράγωνο ανοιχτό ( οριζόντια ) για να δημιουργήσετε ένα επάνω και το κάτω κομμάτι "ψωμί" σαν ένα μίνι σάντουιτς .

 5 . ) Απλώστε ένα στρώμα  πέστο βασιλικού επάνω στην μια πλευρά του σάντουιτς , στη συνέχεια, προσθέστε μια φέτα γαλοπούλα και μια φέτα τυρί (εγώ χρησιμοποίησα προβολόνε ) . 


 6 . ) Τέλος τοποθετείστε στα  μίνι σάντουιτς  ένα μικρό φύλλο από φρέσκο
​​βασιλικό και μισό ντοματίνι και προσθέστε μια οδοντογλυφίδα για να τα κρατήσει όλα μαζί .


πηγή και φώτο αυνταγής από εδώ .glorioustreats.com

Να είστε βέβαιοι ότι  ακολουθείτε τις οδηγίες της σφολιάτας έτσι ώστε να ξεπαγώσουν σωστά τα φύλλα πριν από τη χρήση ( αυτό διαρκεί περίπου 45 λεπτά) .

Για να εξοικονομήσετε χρόνο πριν το σερβίρισμα , μπορείτε να τα ψήσετε αρκετές ώρες ( ή μέχρι 1 ημέρα ) πριν από την πραγματοποίηση των μίνι σάντουιτς .

Στη θέση του φρέσκου  φύλλου  βασιλικού, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μια μικρή φέτα αγγουριού μαζί με την ντομάτα, στην κορυφή του σάντουιτς.
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο!