Υλικά
3 αυγά
1 1/2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι νερό (χλιαρό)
1 μπεικιν ή 2 κ.γ σόδα
1 συσκευασία ζάχαρης βανίλιας
2-3 ποτήρια αλεύρι
2 κ.σ κορν φλαουρ
Για την επικάλυψη
Υλικά
1 1/2 ποτήρια γάλα
1/2 ποτήρι ζάχαρης
3 κ.σ. σκόνη κακάο
Οδηγίες
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε.
Τοποθετείστε σε λαδωμένο και αλευρωμένο πυρέξ η σε ταψί με λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα .
Κόψτε το κέικ όπως στις φωτογραφίες.
Έτοιμο!
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
πηγή
0 comments