4 αυγά
3 ποτήρια αλεύρι φαρίνα ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις + 2 κ.γ μπεικιν
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα ή 1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1 ποτήρι λάδι
1 βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού
τρούφα σοκολάτας - προαιρετικά
Οδηγίες
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη πολύ καλά να αφρατέψει το μείγμα και να ασπρίσει .
Ρίχνουμε ,το λάδι ,το γάλα ή την πορτοκαλάδα και την βανίλια ή το ξύσμα
(αν βάλουμε τρούφα σοκολάτας πρώτα περνάμε την τρούφα από το αλεύρι).
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!!
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
0 comments