Για το μείγμα με κακάο και μπισκότα
Υλικά
100 ml. γάλα
150 γρ. ζάχαρη
125 γρ. βούτυρο
1 βανίλια
1 κουτ. σούπας κακάο
300 γρ. αλεσμένα μπισκότα Petit
Για το μείγμα με ινδοκάρυδο
Υλικά
100 ml. γάλα
150 γρ.ζάχαρη
125 γρ. βούτυρο
1 βανίλια
200 γρ.ινδοκάρυδο
50 γρ. αλεσμένα μπισκότα
Για την Βάση με κακάο
Ζεσταίνεται πολύ καλά το γάλα, την ζάχαρη, την βανίλια, το βούτυρο και το κακάο
και τα ανακατώνεται πολύ καλά μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί εντελώς και να ενωθούν
όλα τα υλικά. Δεν πρέπει να βράσουν. Όσο είναι ακόμα ζεστό το μίγμα το βάζετε στα
αλεσμένα μπισκότα, τα ανακατώνεται όλα μαζί και τα τοποθετείται σε ένα ταψί 28*23
εκατοστά και το αφήνετε να κρυώσει.
Για το μείγμα με ινδοκάρυδο
Ακολουθείται ξανά την ίδια διαδικασία. Ζεσταίνεται πολύ καλά το γάλα, την ζάχαρη,
την βανίλια, το βούτυρο και τα ανακατεύεται πολύ καλά μέχρι η ζάχαρη
να διαλυθεί εντελώς και να ενωθούν όλα τα υλικά. Όσο είναι ακόμα ζεστό το μείγμα
βάζετε μέσα τα αλεσμένα μπισκότα και το ινδοκάρυδο, τα ανακατεύεται καλά και βάζετε
το μείγμα πάνω από το μείγμα με κακάο.
Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει καλά και να ενωθούν οι γεύσεις.
Κόβετε το γλυκό σε μικρούς ράβδους και το πασπαλίζετε με ινδοκάρυδο.
mirodieskainostimies.
Υλικά
100 ml. γάλα
150 γρ. ζάχαρη
125 γρ. βούτυρο
1 βανίλια
1 κουτ. σούπας κακάο
300 γρ. αλεσμένα μπισκότα Petit
Για το μείγμα με ινδοκάρυδο
Υλικά
100 ml. γάλα
150 γρ.ζάχαρη
125 γρ. βούτυρο
1 βανίλια
200 γρ.ινδοκάρυδο
50 γρ. αλεσμένα μπισκότα
Για την Βάση με κακάο
Ζεσταίνεται πολύ καλά το γάλα, την ζάχαρη, την βανίλια, το βούτυρο και το κακάο
και τα ανακατώνεται πολύ καλά μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί εντελώς και να ενωθούν
όλα τα υλικά. Δεν πρέπει να βράσουν. Όσο είναι ακόμα ζεστό το μίγμα το βάζετε στα
αλεσμένα μπισκότα, τα ανακατώνεται όλα μαζί και τα τοποθετείται σε ένα ταψί 28*23
εκατοστά και το αφήνετε να κρυώσει.
Για το μείγμα με ινδοκάρυδο
Ακολουθείται ξανά την ίδια διαδικασία. Ζεσταίνεται πολύ καλά το γάλα, την ζάχαρη,
την βανίλια, το βούτυρο και τα ανακατεύεται πολύ καλά μέχρι η ζάχαρη
να διαλυθεί εντελώς και να ενωθούν όλα τα υλικά. Όσο είναι ακόμα ζεστό το μείγμα
βάζετε μέσα τα αλεσμένα μπισκότα και το ινδοκάρυδο, τα ανακατεύεται καλά και βάζετε
το μείγμα πάνω από το μείγμα με κακάο.
Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει καλά και να ενωθούν οι γεύσεις.
Κόβετε το γλυκό σε μικρούς ράβδους και το πασπαλίζετε με ινδοκάρυδο.
mirodieskainostimies.
0 comments