Υλικά
Για την βάση
200 γραμμάρια αλεσμένο μπισκότο Oreo
60 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
Για το λευκό και σκούρο μέρος
500 γραμμάρια Κρέμα τυρί Φιλαδέλφεια
120 γραμμάρια ζάχαρη
2 αυγά
120 γραμμάρια γιαούρτι
1 κ.σ εκχύλισμα βανίλιας
Για την βάση
200 γραμμάρια αλεσμένο μπισκότο Oreo
60 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
Για το λευκό και σκούρο μέρος
500 γραμμάρια Κρέμα τυρί Φιλαδέλφεια
120 γραμμάρια ζάχαρη
2 αυγά
120 γραμμάρια γιαούρτι
1 κ.σ εκχύλισμα βανίλιας
Ακόμα
Προετοιμάστε ένα ταψάκι 20x20cm. τοποθετώντας 2 λαδόκολλες την μια πάνω στην άλλη σταυρωτά έτσι ώστε τα άκρα να προεξέχουν και στις τέσσερις άκρες,
Με αυτον τον τροπο το γλυκό να μπορεί να τραβηχτεί εύκολα ολόκληρο, για ευκολότερη και πιο ωραία κοπή.
Ανακατέψτε τα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο απλώστε το μείγμα σε ταψάκι ή φόρμα για κέικ πιέστε απαλά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 12 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει εντελώς.
Για την κρέμα - ανακατέψτε με το χέρι όλα τα υλικά εκτός από το nutella. Ξεχωρίστε 200 γραμμάρια ανακατέψτε και προσθέστε την νουτέλα.
Τοποθετείστε το λευκό και το σκούρο μείγμα Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει καλά, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα, και κόψτε κομμάτια.
πηγή και φώτο συνταγής από εδώ .maminajela.com/
Follow me on Pinterest
Για την κρέμα - ανακατέψτε με το χέρι όλα τα υλικά εκτός από το nutella. Ξεχωρίστε 200 γραμμάρια ανακατέψτε και προσθέστε την νουτέλα.
Τοποθετείστε το λευκό και το σκούρο μείγμα Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει καλά, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα, και κόψτε κομμάτια.
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
0 comments