Υλικά
25 γραμμάρια ζάχαρη
1 αυγό
Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
1 κουταλάκι γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
200ml γάλα
120 γραμμάρια αλεύρι
Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί κ τέλος το αλεύρι. Με μια βαθιά κουτάλα ρίχνουμε κουταλίτσες μικρές σε καυτό λάδι κ τηγανίζουμε. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κ σερβίρουμε με άχνη.
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλους
για να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments