1 φύλλο σφολιάτας
250 γρaμμάρια μανιτάρια φρέσκα
150 γραμμάρια Μπέικον
250 γραμμάρια Σκληρό τυρί
250 ml Κρέμα γάλακτος
1 ζωμό λαχανικών (προαιρετικά)
Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
1) Κόβουμε το μπέικον σε κύβους και το τσιγαρίζουμε.
2) Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το ζωμό, πιπέρι, λίγο αλάτι και τα ψήνουμε περίπου 15 λεπτά.
3) Κατά την διάρκεια του ψησίματος των υλικών, τρυπάμε την σφολιάτα με ένα πιρούνι και την βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς γύρω στα δέκα λεπτά να ψηθεί.
0 comments