200 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη
200 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
200 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
200 γραμμάρια γιαούρτι
4 αυγά
κομματάκια φέτας
Αλάτι, πιπέρι (κατά προτίμηση)
Οδηγίες
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να "αφρατέψει" και μετά προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Χαμηλώνουμε την ένταση και συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, το τυρί, το ζαμπόν και το γιαούρτι. Τέλος προσθέτουμε αλατάκι, πιπεράκι.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα του κέικ μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 40 περίπου λεπτά μέχρι να έχει ροδοκοκκινίσει καλά.
Μπορείτε να τα κάνετε και σαν σαν αλμυρά cupcakes τα έκανα και βγήκαν τέλεια!!!!Θέλουν γύρω στο μισάωρο ψήσιμο!!!
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!!
0 comments