Υλικά
Μελιτζάνα - 6 τεμ.
Ντομάτες - 2 τεμ.
Καπνιστό μπεικον - 200 γρ
Καρότα - 1 τεμ.
Κρεμμύδια - 1 τεμ.
Σκόρδο - 2 σκελιδες
Σκληρό τυρί - 250 γρ
Μαύρο πιπέρι
Μαϊντανός
Αλάτι
λάδι - 3 κουταλιές της σούπας
Μελιτζάνα - 6 τεμ.
Ντομάτες - 2 τεμ.
Καπνιστό μπεικον - 200 γρ
Καρότα - 1 τεμ.
Κρεμμύδια - 1 τεμ.
Σκόρδο - 2 σκελιδες
Σκληρό τυρί - 250 γρ
Μαύρο πιπέρι
Μαϊντανός
Αλάτι
λάδι - 3 κουταλιές της σούπας
Οδηγίες
Τρίβουμε τα καρότα σε μέσο τρίφτη.
Το κρεμμύδι κομμένο σε μικρούς κύβους.
Τις ντομάτες τις κόβουμε σε κύβους επίσης.
Ζεσταίνουμε
το λάδι και τηγανίζουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα, προσθέτουμε τις
ντομάτες. Σιγοβράζουμε για 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Κόβουμε το μπέικον κομμένο σε μικρούς κύβους.
Πλένουμε την μελτζάνα, κόβουμε στη μέση, χωρίς να αφαιρέσουμε το κοτσάνι. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Αφήνουμε να κρυώσουν και αφαιρούμε τον καρπό.
Σε
ένα μπολ, ανακατέψτε τα ψητά λαχανικά με τον πολτό της μελιτζάνας τον
ψιλοκομμένο μαϊντανό και το μπέικον. Για να δοκιμάσετε, προσθέτουμε το
αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο πολτοποιημένο.
Γεμίστε
τις μελιτζάνες με την παραπάνω γέμιση πασπαλίζουμε με τυρί και ψήστε
το σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Ψήστε για 30-40 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!
Καλή σας όρεξη!
πηγή και φώτο από εδώ pojrem.ru
0 comments