Υλικά
60 γρ τυρί κρέμα, μαλακό
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
2 κ.γ πάστα έλιας
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι σκόρδου
1/8 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο μαϊντανό
36 μπισκότα για καναπέ
18 ντοματίνια, στα τέσσερα
18 μεγάλες ώριμες ελιές χωρίς κουκούτσι
φρέσκα κρεμμυδάκια
Οδηγίες
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε το τυρί κρέμα και κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει λείο. Βάλτε 1 κουταλιά της σούπας σε ένα μικρό μπολ καιανακατέψτε με την πάστα έλιας. Τοποθετήστε το μείγμα σε μια πλαστική σακούλα .
Προσθέστε το σκόρδο το αλάτι και το μαϊντανό στο υπόλοιπο μίγμα τυριού κρέμα. Απλώστε πάνω από τα καναπεδάκια . Βάλτε δύο κομμάτια ντομάτας για το καθέ ένα μπισκότο για τα φτερά πασχαλίτσα.
Για τα κεφάλια, βάλτε μισή ελιά. Τοποθετήστε το μισό σε κάθε κράκερ. Τοποθετήστε δύο κρεμμυδάκια στις ελιές για κεραίες. Χρησιμοποιήστε την πάστα ελιάς μείγμα τυρί κρέμα πάνω στα φτερά.
πηγή και φώτο από εδώ .tasteofhome.
0 comments