Είναι σαν γύρος στην εμφάνιση άλλα τελικά πρόκειται για γεύση και ζύμη πίτσας!
Ιδανική συνταγή για παιδικό πάρτυ ή απλά για να προσφέρεται την πίτσα σε διαφορετική εκδοχή!
Υλικά
Υλικά
¾ φλιτζανιού ψιλοκομμένη κίτρινη ή πράσινη πιπεριά
¾ φλιτζάνι τριμμένο τυρί για πίτσα
Για τα χωνάκια
Από ένα λίγο σκληρό χαρτί κόψτε κύκλους και πιάνοντας τις άκρες φτιάξτε χωνάκια.
Τυλίξτε τα χωνάκια καλά με αλουμινόχαρτο και τοποθετείστε εκεί πάνω την ζύμη.
Η αγοράστε βάφλες-χωνάκια παγωτού και καλύψτε τα χωνάκια παγωτού με αλουμινόχαρτο, τοποθετείστε την ζύμη και ακολουθείστε την διαδικασία όπως περιγράφεται πιο πάνω.
Οδηγίες
Τοποθετείστε το ράφι φούρνου στη χαμηλότερη θέση. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Τοποθετείστε το ράφι φούρνου στη χαμηλότερη θέση. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Τυλίξτε 12 κωνικά κύπελλα με αλουμινόχαρτο .
Ανοίξτε τη ζύμη σε τετράγωνο φύλλο και κόψτε σε τετράγωνα κομμάτια . Τυλίξτε κάθε κομμάτι ζύμης γύρω από κάθε κύπελλο.
Πατήστε για να σφραγίσουν τα άκρα. Κόψτε κάθε περίσσεια ζύμη στο κάτω μέρος .
Τοποθετήστε τα σε λαδόκολλα με ανοικτά τα άκρα προς τα κάτω.
Ψήνουμε στο χαμηλότερο ράφι του φούρνου 8 έως 10 λεπτά στους 220 βαθμούς αντιστάσεις .Όταν κρυώσουν λίγο , αφαιρέστε τα από τους κώνους-καλούπια.
Με ένα κουτάλι βάλτε τα υλικά της επιλογής σας σε κάθε ψημένο κώνο.
Στο τέλος κάθε κώνου βάζουμε περίπου 1 κουταλιά της σούπας τυρί.
Τοποθετείστε και πάλι πίσω στον φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά .
πηγή από εδώ Pillsbury.com
0 comments