Ατομικά μίνι μιλφέιγ αλμυρά! Δοκιμάστε
την συνταγή!
ΥΛΙΚΑ
• Σφολιάτα - 3 φύλλα
• Μπέικον - 300 γρ κομμένο στα δύο
• Κασέρι - 300 γρ σε λεπτές φέτες και 4 κουταλιές της σούπας τριμμένο
• Γάλα - 1 φλιτζανάκι του καφέ
• Αυγά - 1
• Βούτυρο - λίγο
• Αλάτι – πιπέρι
• Σφολιάτα - 3 φύλλα
• Μπέικον - 300 γρ κομμένο στα δύο
• Κασέρι - 300 γρ σε λεπτές φέτες και 4 κουταλιές της σούπας τριμμένο
• Γάλα - 1 φλιτζανάκι του καφέ
• Αυγά - 1
• Βούτυρο - λίγο
• Αλάτι – πιπέρι
Οδηγίες
Βουτυρώνουμε το ταψάκι μας, στρώνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας, τρυπάμε με
πιρούνι παντού και βάζουμε πρώτα το μπέικον μετά τις φέτες κασέρι και από πάνω
προσθέτουμε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Το τρυπάμε πάλι παντού και προσθέτουμε το υπόλοιπο μπέικον και κασέρι.
Βάζουμε το τρίτο φύλλο σφολιάτας, το πιέζουμε λίγο να κολλήσει και το χαράζουμε με το μαχαίρι λίγο.
Τέλος πασπαλίζουμε με το τριμμένο κασέρι και περιχύνουμε με το αυγό αφού το χτυπήσουμε πρώτα μαζί με το γάλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.
0 comments