Κομμάτια 24
Υλικά
24 έτοιμα σφολιατάκια
τετράγωνα ή μια σφολιάτα 700
γραμμαρίων που την κόβετε εσείς
24 λουκανικάκια κοκτέιλ
1/3 φλιτζάνι μουστάρδας
1/3 φλιτζάνι κέτσαπ
1 κροκάδι χτυπημένο
με λίγο νερό
Φέτες gouda η
edam (προαιρετικά)
Ανακατέψτε την μουστάρδα
με το κέτσαπ και βάλτε από λίγο σε κάθε σφολιατίνι.
Βάλτε μέσα από ένα λουκανικάκι και ½ φέτα gouda η edam.
Kλείστε καλά τις άκρες με ένα πιρούνι
για να μην ανοίξουν.
Στο στάδιο αυτό μπορείτε
και να τα καταψύξετε.
Στρώστε λαδόκολλα σε ταψί και βάλτε τα λουκανοπιτάκια.
Αλείψτε με το κροκάδι και ψήστε στους 180’ αέρα
μέχρι να ροδίσουν.
0 comments