ΤΟ BACON …ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΛΥΤΖΑΝΙ | Aspas_recipes

ΤΟ BACON …ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΛΥΤΖΑΝΙ


Καλύπτουμε την ανάποδη πλευρά μιας φόρμας για muffins η cup cakes  με αλουμινόχαρτο.
Τοποθετούμε το bacon  σαν καλαθάκι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200΄ και τοποθετείτε στην βάση του φούρνου ένα ταψί με νερό για να πέφτει εκεί το λίπος από το bacon που θα ψήσετε.


Όταν ροδίσουν και ψηθούν τα βγάζετε και αφήνετε πολύ καλά να κρυώσουν πριν ξεφορμάρετε. Γεμίστε με σαλάτα η αλοιφές της αρεσκείας σας η ακόμη και με μακαρόνια και τυρί. Είναι τέλεια . 


Αν δεν έχετε φόρμα για muffins τότε καλύψτε ένα ποτήρι αναποδα με αλουμινόχαρτο και στρώστε σε ταψάκι.





0 comments