2 πακέτα πτι μπερ
1 κουτί εβαπορέ
1 κουτί νερό
5 κουταλιές σούπας κορν φλάουερ
7 κουταλιές σούπας ζάχαρη
1 κουβερτούρα γάλακτος 200 γραμμάρια
1 βιτάμ 250 γραμμάρια
250 ml κρέμα γάλακτος για σαντιγί (γλυκιά κρέμα )
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε ένα κουτί εβαπορέ και ένα ακόμη κουτί εβαπορέ με νερό.
Ρίχνουμε το
κορν φλάουερ και τη ζάχαρη. Μόλις αρχίζει να πήζει ρίχνουμε και την
κουβερτούρα με το βιτάμ.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε
μέχρι να λιώσουν.
Προσθέτουμε το βιτάμ κομμένο σε κομμένο σε κομμάτια και την κουβερτούρα τεμαχισμένη .
Μόλις κρυώσει ελαφρά θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα το μίγμα!
Τοποθετούμε το σοκολατένιο μείγμα μας σε ταψί με αποσπώμενο πάτο
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την στρώνουμε από πάνω.
0 comments