Υλικά
1 κρεμμύδι
ελαιόλαδο
1 κούπα κριθαράκι
αλάτι πιπέρι
ντομάτα φρέσκια
ή
1/2 κούπα ντοματοχυμό
3 κούπες νερό
(Εδώ είχαμε και κρέας χοιρινό ψημένο από προηγούμενη μέρα)
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λαδάκι και ένα κρεμμύδι ξερό σε μικρά κομματια να τσιγαριστούν. Χαμηλώνω την φωτια και προσθέτω και το κρέας και ανακατεύω . Τέλος ρίχνω και το κριθαράκι . Τα ανακατεύω όλα μαζί καλά . Ρίχνω τον ντοματοχυμό και το νερό .Αφήνω να βράσουν πολύ καλά όλα μαζί για 10-15 λεπτά περίπου.
Αφήνω ζουμάκι στην κατσαρόλα , παίρνω από την φωτιά σκεπάζω με μια πετσέτα , βάζω από πάνω και το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνω να τραβήξει τα υγρά του.
Έτοιμο και καλή σας απόλαυση !!
Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!!
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
0 comments