Υλικά:
4-5 φέτες μπαγιάτικο κέικ
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές γλυκόζη
Εκτέλεση:
Τρίβω το κέικ σε ένα τσέρκι η ταψάκι και καλύπτω τον πάτο. Σε κατσαρόλι σε μέτρια φωτιά ανακατεύω το γάλα την γλυκόζη, και το βούτυρο για 10’.
Κατεβάζω και το αδειάζω στο ταψάκι. Ψήνω στους 180 για 12’. Αφού κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Στολίζουμε με ganache με σαντιγί η και ζάχαρη άχνη.
Tips:
Στην Φώτο είναι με ganache αλλά έτσι βγαίνει πολύ γλυκό.
Θα σας το πρότεινα λοιπόν να χτυπήσετε κρέμα γάλακτος (Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ) σε Σαντιγί ώστε να ισορροπήσουν οι γεύσεις τέλεια και ορμονικά.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση!
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
Ελάτε και εσείς στην ομάδα μας στο fb Συνταγές απλές και εύκολες για όλουςγια να μοιραστούμε συνταγές και να ανταλλάξουμε ιδέες!
0 comments