Είναι εύκολο και πολύ γρήγορο. Είναι νόστιμο και πολύ αφράτο . Τρώγεται αμέσως! Είναι με Μερεντα ! Είναι απλά πεντανόστιμο! Είναι soft ice cream paline!!!
Υλικά για 13 παγωτίνια
Υλικά για 13 παγωτίνια
1 Μόρφατ
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 πακέτο τυρί κρέμα τύπου philadelphia 200 γραμμαρίων
200 γραμμάρια πραλίνα τύπου Μερέντα ή Nutella
Οδηγίες
Βάζουμε από την προηγούμενη μέρα το Μόρφατ και το ζαχαρούχο στο ψυγείο για να είναι πολύ κρύα . Σε ένα ταψάκι στρώνουμε τα μπισκότα με την καλή τους πλευρά προς τα κάτω.
Στο μίξερ χτυπάμε αρχικά το Μόρφατ μετά ρίχνουμε το τυρί κρέμα αμέσως μετά το καραμελωμένο ζαχαρούχο και τέλος την πραλίνα.
0 comments