Λαχταριστά κασεροψωμάκια αφράτα και τόσο νόστιμα! Δοκιμάστε τα και θα ξετρελαθείτε!
Δείτε ακόμα Συνταγές για πίτες -ψωμιά - πίτσες
Υλικά για 8-10 ψωμάκια
500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300 γραμμάρια νερό
5 γραμμάρια ζάχαρη
5 γραμμάρια αλάτι
20 γραμμάρια ελαιόλαδο
4 γραμμάρια ξηρή μαγιά
Οδηγίες
500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300 γραμμάρια νερό
5 γραμμάρια ζάχαρη
5 γραμμάρια αλάτι
20 γραμμάρια ελαιόλαδο
4 γραμμάρια ξηρή μαγιά
Για την γέμιση
1 κεσεδάκια τυρί κρέμα philadelphia 200 γραμμαρίων
500 γραμμάρια mix τυριών
Οδηγίες
Ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα την μαγιά και την ζάχαρη. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι το ελαιόλαδο και το αλάτι. Ρίχνουμε και το μείγμα της μαγιάς νερού.
Ζυμώνουμε την ζύμη μας στον πάγκο εργασίας μας μέχρι να έχουμε μια ελαστική μαλακή ζύμη.
Τοποθετούμε την ζύμη σε λαδωμένο μπολ και καλύπτουμε με μεμβράνη .Αφήνουμε την ζύμη μας για μια ώρα να φουσκώσει. Κόβουμε και χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλάκια 100 γραμμαρίων.
Παίρνουμε ένα ποτήρι νερού ,αλευρώνουμε τον πάτο του ποτηριού, κατόπιν στο κέντρο κάθε μπαλίτσας ζύμης πατάμε με το αλευρωμένο ποτήρι ώστε να κάνει ένα βαθούλωμα στην μέση.
Βάζουμε σε κάθε πιτσάκι 1 κουταλάκι του γλυκού κρέμα Φιλαδέλφεια και το απλώνουμε.
Καλύπτουμε από πάνω με μπόλικο mix τυριών .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 220 βαθμούς αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα μέχρι να ψηθούν τα πιτσάκια για περίπου 20 λεπτά και να λιώσουν τα τυριά .
Καλή επιτυχία και καλή σας απόλαυση !!!
Follow me on Pinterest
Follow me on Instagram
0 comments