Μία Λευκή Σοκολάτα Κουβερτούρα (περίπου 200 γραμμαρίων)
100 γραμμάρια ψημένα καθαρισμένα Αμύγδαλα
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβεις την σοκολάτα και την λιώνεις σε μπεν μαρί μαζί με 1 κουταλιά λάδι.
Απλώνεις λαδόκολλα σε ένα δίσκο ή ταψάκι.
Όταν λιώσει η σοκολάτα προσθέτεις ξύσμα λεμονιού και αμύγδαλα.
Με ένα κουτάλι φτιάχνεις 10 σοκολατάκια στην λαδόκολλα.
Βάζεις τα σοκολaτάκια στο ψυγείο για 2 ώρες να σκληρύνουν και είναι έτοιμα! Σερβίρεις και απολαμβάνεις! Αν δεν τα φάτε αμέσως, φύλαξε τα στο ψυγείο.
πηγή και φώτο από εδώ bletsas.gr
πηγή και φώτο από εδώ bletsas.gr
0 comments